Fenntarthatóság távol az otthontól

Napjainkban az emberek egyre több időt töltenek az otthonuktól távol: a munkahelyen, szállodában, iskolában, étteremben vagy a repülőtéren. Növekszik a fenntartható megoldások iránti igény. A professzionális higiéniai ágazat globális vezetőjeként vállalatunk küldetése az, hogy fenntarthatóbbá tegye az otthontól távolt töltött időt. Vállalati stratégiánk alapkövévé tettük a fenntarthatóságot, a fókuszt arra a három területre helyezve, amelyre a legnagyobb befolyással bírunk, ezért ambiciózus célokat tűztünk ki magunk elé.

Jóllét

A higiénia, az egészség és a jóllét szorosan összefügg egymással. Ha Ön vállalati befektetésként tekint a magasabb szintű higiéniára, azzal kimutatja, hogy fontos Önnek a többiek, illetve látni fogja, mennyivel egészségesebbek és mennyivel kevesebbet vannak betegszabadságon a személyzet tagjai, és mennyivel elégedettebbek az ügyfelek és a látogatók. A Tork saját célkitűzése az, hogy mindenki számára növelje a higiéniai színvonalát, és javítsa a hangulatot a munkahelyen. Jól tudjuk, hogy a munkahelyi jóllét a jól működő szervezetek nélkülözhetetlen alapeleme.

175 000

A Tork Clean Care™ program révén világszerte több mint 175 000 főnek tartottunk oktatást arról, hogy milyen a jobb kézhigiénia.

Egyszerűbb

A Tork Easy Handling a világon az első ergonomikus csomagolórendszer – minden érintett fél számára könnyebbséget jelent.

70%

Fokozott higiéniai eljárások segítségével akár 70%-kal is csökkenthetők a nozokomiális fertőzések az egészségügyben.

Felelős fogyasztás

A Tork mindent megtesz azért, hogy olyan termékeket és megoldásokat fejlesszen, amelyekkel csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége, és felelősebbé válik a fogyasztás. Számunkra mindez azt jelenti, hogy a teljes értékláncban módosítjuk termékeink kialakítását és gyártását.

82%

Az átalakított Tork belső mag nélküli Mid-size toalettpapír segítségével a keletkezett hulladékmennyiség 82%-kal, a karbonlábnyom pedig 11%-kal csökkenthető.

2-szer több

Egy kamionra 2-szer annyi törlőpapír fér, és csökken a szállítás környezeti terhelése a Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír-rendszereknek köszönhetően.

50%

A Tork Xpressnap Fit® adagoló több mint 50%-kal csökkenti a használat nélkül eldobott szalvéták számát.

A Tork termékeinek segítségével vállalata csökkenti a felhasználást és a hulladékmennyiséget, ez pedig kisebb környezeti hatással és jobb ár/érték aránnyal jár. Mindez jól illeszkedik az erőforrások fokozottan hatékony felhasználását célzó szabályozási változásokhoz, valamint ahhoz a fogyasztói magatartáshoz, amelynek célja a termékek felhasználásának és fogyasztásának mérséklése.

Körkörös gazdaság

Fokozott higiéniai eljárások segítségével akár 70%-kal is csökkenthetők a nozokomiális fertőzések az egészségügyben.

Fenntarthatóság

„Ügyfeleink manapság jóval tájékozottabbak a fenntarthatósággal kapcsolatban, és a kitűzött céljaik is konkrétabbak. Éppen ezért a mi oldalunkról is nagyobb hozzájárulásra van szükség: környezettudatos termékekre és olyan megoldásokra, amelyekkel kinyerhetők és ezáltal újrahasznosíthatók lesznek a termékek.”
Brad Bingham, Area Sales Manager, Essity/Tork

Shopping Cart